21-Dec

Design, UX

Dagens designtips

Dagens designtips er en artikkelserie hvor forskjellige designere fra Bekk forteller om jobben de gjør, hvilke utfordringer de møter på, og kanskje kommer med et lite tips!

2 min read

·

By Markus Lavoll Gundersrud

·

December 21, 2022

Hvem er jeg?

  • Markus
  • 28 år gammel
  • Fra Oslo
  • Studerte design på Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo
  • Jobbet som designer i 1,5 år

Hvorfor ble jeg designer? Jeg trodde egentlig jeg skulle bli arkitekt, men kom heller inn på designstudier. Etter et par uker, så var jeg sikker på at dette var et heldig tilfelle og sjeleglad for at jeg ikke studerte arkitektur. Til å begynne med, så ville jeg jobbe som industridesigner, men følte at jeg hadde større muligheter til å gjøre menneskers hverdag enklere gjennom interaksjon- og tjenestedesign og spesialiserte meg til det i stedet.

Hva gjør jeg (og hvordan)?

Det siste året har jeg jobbet med online booking av verkstedtjenester hos Møller Digital. I teamet prøver vi å gjøre det enklest mulig for kunden å få bestilt en verkstedtime for det de trenger hjelp med. Samtidig som vi ønsker at verkstedene skal få den informasjonen de trenger for å jobbe effektivt. Og tenke både brukerperspektivet for både kunden og verkstedet er utfordrende og deres behov er ikke alltid sammenfallende.

Hvilket tips ville jeg gitt meg selv i starten av prosjektet?

Få de rette folka med på laget. Det er ikke alltid de tekniske begrensningene som setter en stopper for gode løsninger. Med de rette personene med i prosessen til rett tid, så kan man få løst ganske mye.

Read more from 21-Dec

Up next...

Loading…

Join in the holiday cheer and count down to Christmas with us!

I would like updates:
Your email will only be used for these advent calendar updates during the holiday season. They will never be sold or shared with third parties.